top of page
individuele_begeleiding.jpg

Individuele begeleiding

Woedeaanvallen. Stress. De aansluiting missen met leeftijdsgenoten. Maak jij je als ouder zorgen over de sociaal emotionele ontwikkeling en het gedrag van je kind? Lopen de spanningen thuis op? En lukt het je zelf niet om je zoon of dochter te helpen? JEB helpt je graag met laagdrempelige en effectieve individuele begeleiding. 

Wat houdt individuele begeleiding in?

Individuele begeleiding bestaat uit meerdere gesprekken en leermomenten. We gaan op zoek naar de kern: wat is de oorzaak van de problematiek en hoe kunnen we problemen oplossen of er zo goed mogelijk mee leren omgaan? Je kind kan met mij alles bespreken en dat zorgt vaak al voor opluchting. We gaan op zoek naar unieke kwaliteiten en krachten. Die zetten we vervolgens in om te groeien in zelfvertrouwen en beter om te gaan met moeilijke situaties. 

"Iedereen heeft unieke kwaliteiten"

Voor kinderen en tieners

Ieder begeleidingstraject is anders, maar plezier is altijd een belangrijke voorwaarde om nieuwe vaardigheden te leren en steviger in je schoenen te komen staan. JEB stemt de behandelingen volledig af op wat jouw kind of tiener nodig heeft. Individuele begeleiding is mogelijk voor kinderen vanaf 7 jaar.

Brede blik

De begeleiding is individueel, maar we hebben ook oog voor de omgeving. Patronen en gebeurtenissen in het gezin, de klas of een vriendengroep hebben vaak veel impact op hoe je kind in zijn of haar vel zit. Vanuit het systemisch werken kijk ik dan ook met een brede blik.
 
Individuele begeleiding nodig of wil je meer informatie? 

bottom of page