top of page
kelly_duijfs_.jpg

Dit ben ik

Hulp nodig? Voordat we wellicht samen aan de slag gaan, stel ik me graag even voor. Ik ben Kelly Rozeman, systemisch jeugd- en gezinsbegeleider en initiatiefnemer van JEB. Met mijn man en twee kinderen woon ik in het mooie Bussum.

Ervaren jeugdhulpverlener

Na het afronden van de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) ben ik in 2009 in de jeugdhulpverlening gestart. Ik deed ervaring op bij leef- en behandelgroepen, gaf verschillende trainingen (o.a. Rots en water training) en hield me bezig met individuele begeleiding, ouder/gezinsbegeleiding en schoolmaatschappelijk werk. 

JEB helpt

Sinds 2021 sta ik met JEB op eigen benen en zet ik al m'n kennis en ervaring in om jou en je kind te helpen. Zonder oordeel luister ik naar je en ben ik oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. Een liefdevolle aanpak waarin humor, rust, verbinding en aandacht belangrijke punten zijn. Vanuit vertrouwen werken we samen aan het gewenste resultaat. 

Vanuit je eigen kracht

Alles wat aandacht krijgt groeit, daarvan ben ik overtuigd. In het leven lopen we allemaal ons eigen pad en soms verloopt dit hobbelig. Leermomenten zijn niet altijd leuk. Ik geef graag aandacht aan de unieke kwaliteiten die iedereen heeft meegekregen. Vanuit die kracht leer je beter omgaan met moeilijke situaties.

Leer jezelf beter kennen

Door bewust jezelf te zijn kan de liefde stromen: de liefde voor jezelf en voor de mensen om je heen. Dan is opgroeien en opvoeden leuk, ontdekkend en ontspannen. Tijdens onze gesprekken maak ik je bewust van wie je bent en welke mooie kwaliteiten je bezit. Maar we onderzoeken ook waar de blokkades liggen.

Patronen

In mijn begeleiding vind ik het belangrijk om oog te hebben voor het hele systeem. Dit kan het gezin zijn, de klas of een vriendengroep. We maken allemaal deel uit van verschillende systemen, die ons en elkaar onderling beïnvloeden. Een probleem of uitdaging staat nooit op zichzelf, maar komt voort uit bepaalde patronen en of gebeurtenissen. Vaak onbewust.
 
Hulp nodig of wil je meer informatie? 

bottom of page