top of page

Opvoedopstellingen

Ervaar je veel ruzie en spanning in huis en wil je daar wat aan doen? En wil je weer van je kind kunnen genieten? De opvoedopstelling is een effectieve methode voor opvoedvraagstukken die niet alleen zijn op te lossen met ouderlijke liefde, tips en trucs. Als therapeut en gecertificeerd opvoedopsteller help ik je graag. 

Wat is een opvoedopstelling?

Een opvoedopstelling is individueel, diepgaand en bevrijdend. Deze methode richt zich op de onderliggende oorzaak van het opvoedingsprobleem. Wat is de oorzaak van het ongewenste gedrag en welke triggers veroorzaken het? Ik werk individueel met jou als ouder zonder dat het kind of andere familieleden erbij hoeven te zijn. Door de opvoedopstelling merk je op een veel diepere laag, en aan den lijve, wat er dagelijks gebeurt tussen jou, je kind en/of andere gezinsleden. 

Blijvende oplossing

Samen duiken we de diepte in en brengen we jullie specifieke plek in het gezin in kaart. Als ouder stap je dankzij de opvoedopstelling letterlijk in de dynamiek van het gezin en ervaar je hoe het daar is. Dit is vaak een krachtige en bijzondere ervaring. Ook kun je ervaren hoe het is voor je kind. Vaak blijkt het anders te zijn dan je dacht. De werkelijke oorzaak wordt gevonden en daarmee zorgt de opvoedopstelling voor een blijvende oplossing.

Liefde in plaats van spanning

Als je als ouders in jezelf tot een oplossing komt, wordt opvoeden moeiteloos en volgen de kinderen als vanzelf. Spanning en emoties maken plaats voor de liefde die naar de achtergrond was verdwenen.  
 
Wil jij het effect van een opvoedopstelling ervaren of wil je vrijblijvend meer informatie?

Is er een vraagstuk, maar gaat dit niet over de opvoeding? Kijk dan bij de pagina van de individuele familieopstelling

"Moeiteloos opvoeden door jezelf te zijn"

bottom of page