top of page

"Door inzicht te krijgen in wat er onbewust speelt, ontdekken we de wegen, waarmee jij jezelf heelt."

Individuele familieopstelling

Loop je vast door bepaalde patronen, voel je je geremd of sta je stil en wil je graag oude gewoontes loslaten? Wil je inzicht waarom je doet zoals je doet en lukt het je maar niet om dit te doorbreken?

 

Een individuele familieopstelling kan hierbij een inzichtgevende en bevrijdende methode zijn. 

Door middel van een opstelling krijgen we snel en zonder oordeel te zien wat de oorzaak is achter ons gedrag. Een blokkade of verstrikking die diep geworteld ligt krijgt nu de aandacht en mag gezien en gevoeld worden. Dit werkt erg bevrijdend en geeft inzicht en ruimte. Het geeft ruimte om op een liefdevolle manier oude en hardnekkige patronen los te laten.

Innerlijk beeld

Veel van onze patronen, overtuigingen en gedrag vindt hun oorsprong vanuit onze familie. Vanuit  loyaliteit naar ons familie systeem nemen we krachtige, maar ook belemmerende patronen mee. Vaak gaat dit onbewust en zijn deze patronen niet altijd helpend. 

Met een individuele familieopstelling kijken we naar het innerlijk beeld, het laat zien dat alles en iedereen binnen het systeem verbonden is met elkaar. We brengen naar buiten wat soms diep geworteld is en waar je je niet bewust van bent. Tijdens de opstelling werken we intuïtief waardoor we op een diepere laag komen. 

Werkwijze

Tijdens een individuele familieopstelling werken we één op één met jouw vraagstuk. We brengen jouw innerlijk beeld in kaart door het plaatsen van ankers op de vloer. Doordat we op een diepere laag werken zul je aan den lijve ervaren waar blokkades of verstrikkingen liggen. Door hier met aandacht naar te kijken kan dit bevrijdend werken en maakt het ruimte voor nieuwe inzichten.

Een individuele familieopstelling maakt het mogelijk om vraagstukken dieper te bekijken. Een vraagstuk hoeft daarom niet altijd te gaan over familie, het kan ook gaan over werk, relaties, gezondheid, keuzes maken of grenzen aangeven. 

Wil jij het effect van een individuele familieopstelling ervaren of wil je vrijblijvend meer informatie?

Gaat het vraagstuk over de opvoeding, kijk dan bij de pagina van de opvoedopstelling

bottom of page